mandag 1. desember 2014

Isen legger seg


Isen legger seg på Åmotdammen og danner en fantastisk S-form ut over vannet, en S-form som gir svaret på hvorfor jeg tidligere sesonger har registrert at isen rundt odden på den andre siden av vannet er betydelig tynnere enn utforbi flytebrygga. Fotografisk er det en utfordringen å fange dette. Jeg kjenner at jeg er begrenset av det sørgelige faktum at jeg må plassere stativet på moder jord. Og til tross for at kommunen har hugd ned nesten alt som var av trær langs den flunkende nye opplyste turveien, så hadde jeg hatt god bruk for en liten motorsag for å rydde bort et par uheldig plasserte trær. Det er fascinerende hvordan de samme trærne som øyet med letthet overser ute i den tredimensjonale verden totalt kan ødelegge inntrykket i det ferdige todimensjonale fotografiet.

Ingen kommentarer: