søndag 21. oktober 2012

En regntung dag i skogen

En regntung høstdag ved bekken på oversiden av Sandbekkstua

Regnet siler ned. Det eneste jeg har et lite håp om å holde tørt, er fotoutstyret. Jeg har ofte hatt lyst til å ta bilder av denne bekken som jeg går forbi så ofte, tenkt at det må da kunne gå an å få til noe med de flotte linjene som bukter seg innover i billedflaten. Vannføringen er stor på grunn av regnet som bøtter ned i nakken på meg, og sammen med det diffuse lyset fra en grå himmel bidrar til å fremheve fargene i landskapet. Mens joggere på stien rister på hodet, og løper videre, strever jeg med å holde paraplyen over kameraet mens jeg leter meg frem til en kombinasjon av kameraposisjon, brennvidde og utsnitt som underbygger det jeg ønsker å få frem. At jeg kunne vri opp klærne mine etter å ha kommet hjem, forteller bildet ikke noe om, men det var da heller ikke meningen.

Ingen kommentarer: